Guld och gröna skogar…

Eller inte! Jag är ganska less just nu. Det är egentligen mitt fel men jag kan inte låta bli att bli förbannad ändå. Jag går inte ut riktigt än med vilken site det handlar om eftersom ärendet inte är helt avklarat. Jag har mailat supporten och i så artiga men ändå auktoritära ord som möjligt påtalat mitt missnöje med sitens hantering av ärendet i fråga. Det hela började med att jag skapade ett konto och tog en välkomstbonus. So far so good. Jag hade ganska bra flyt medan jag clearade bonusen och låg på ett par tusen kronor i vinst, utöver bonussumman på en tusenlapp till. Tänkte att jag skulle våga chansa lite och dammar upp till maxbet vilket gör att det kostar 500 kronor per snurr. Fett tänkte jag och bestämde mig för att bara köra fyra snurr på den här insatsen eftersom det är mer än vad jag vanligtvis är bekväm att spela med. Men va fasen, hade ju lite vinst i bakfickan och kände att turen log åt mig. Första snurren, ingen vinst, andra snurren ingen vinst. Tredje snurren kablam! Där satt den. Drog in 5000 kronor i vinst och låg nu totalt på 7000 kronor plus. Spelade en stund till med lägre insats igen.

Bestämde mig sedan för att ta ut hälften av vinsten och det är nu problemet börjar. Tydligen så står det klart och tydligt i Terms & Conditions att man inte får spela för mer än 200 kronor per snurr när man clearar en bonus. Jag hade slarvat och inte läst igenom dessa ordentligt. Vilket gör mig jävligt förbannad. Jag förstår att jag gjort fel, men jag är ändå förbannad att jag hade möjligheten att spela för den summan om det inte är tillåtet när jag clearar bonusen.

Nu återstår det att se vad siten gör med det här men jag tänker inte ge mig i första taget. För en sån som mig så är det här en ganska ansenlig vinst och jag tänker absolut inte ge upp utan en fight. Siten hävdar alltså att jag brutit mot deras terms and conditions och därför är pengarna inte giltiga eller något i den stilen. Men vi får se vad som händer med det här ärendet framöver. I’ll keep you posted.

Comments are closed.